Opgave oriëntatieavond van 7 december 2016

In de oriëntatie op een passende schoolkeuze voor uw kind, organiseren wij voor uw zoon of dochter een oriëntatieavond op woensdag 7 december 2016. Thema ONDERZOEKEN

Iedereen is welkom, maar het programma is wel gericht op leerlingen met het advies VMBO of Havo/het Groene Lyceum.

Uw belangstelling voor onze school waarderen wij enorm en past ook volledig in onze visie dat breed oriënteren in het onderwijsaanbod van de regio, uiteindelijk tot een betere schoolkeuze gaat leiden.

Wij hebben deze oriëntatieavond ingericht met een interessant aanbod voor de kinderen en de ouders.

Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u graag en om 18.45 uur start een programma van theorie-en praktijklesjes voor de leerlingen en voor de ouders diverse informatierondes over sportklas,  extra hulp (dyslexie), de rol van de mentor en Groene vakken.

Rond 21.00 uur bereiken we dan het eindpunt van deze avond.

U kunt uw kind voor deze avond aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen en met een druk op de knop naar ons te verzenden. U ontvangt vervolgens meteen een automatische ontvangstbevestiging als reactie.

* Er is een verschillend programma voor het VMBO-Groen en het Groene Lyceum,  wilt u daarom uw keuze duidelijk aangeven op het aanmeldingsformulier !

Let op: na verzending van onderstaand formulier ontvangt u een verzendbevestiging op het scherm, u ontvangt dus geen bevestiging per e-mail.