Open dag 2017

Op woensdag 1 februari hield Terra Oldekerk een Open Dag voor het vmbo-groen. Deze Open Dag werd heel goed bezocht. Leerlingen en hun ouders/verzorgers konden in de school rondkijken om sfeer te proeven. Daarnaast waren er informatierondes over het vmbo-groen.

Bezoekende leerlingen konden zelf meedoen met verschillende activiteiten en werden daarbij begeleid door leerlingen van Terra Oldekerk. Op deze manier kregen ze een goed beeld van de lessen die bij Terra gegeven worden. Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met docenten en leerlingen. Het was erg druk in de school. Terra OIdekerk kijkt terug op een zeer geslaagde Open Dag!

Doe-dag

Leerlingen groep 7/8 die nog meer willen weten over Terra Oldekerk zijn van harte welkom op de Doe-Dag op woensdag 15 februari. Tussen 13.30 en 16.00 uur kunnen de leerlingen interessante lessen volgen, met een heus lesrooster én een pauze in de kantine. Wel van tevoren even opgeven via oldekerk@voterra.nlof via tel. 0594-50 58 00.