Privacy

Terra respecteert de privacy van alle gebruikers van onze websites. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van de Terra. U dient zich ervan bewust te zijn dat Terra niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites, die via een link op onze website bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van websites van derden telkens de privacy statement en disclaimer van die andere website te raadplegen. U kunt zien dat u niet meer op onze website bent als de URL is gewijzigd.

De websites van Terra maken gebruik van cookies om deze websites te analyseren, te verbeteren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van Terra. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.