OUD- Opgave oriëntatieavond van 13 januari 2018

In de oriëntatie op een passende schoolkeuze voor uw kind, organiseren wij voor uw zoon of dochter een oriëntatieavond op woensdag 13 januari 2018.

Iedereen is welkom, maar het programma is wel gericht op leerlingen met het advies VMBO of Havo/het Groene Lyceum.

Uw belangstelling voor onze school waarderen wij enorm en past ook volledig in onze visie dat breed oriënteren in het onderwijsaanbod van de regio, uiteindelijk tot een betere schoolkeuze gaat leiden.
Wij hebben deze oriëntatieavond ingericht met een interessant aanbod voor de kinderen kinderen (deze avond is er geen programma voor de ouders).

Vanaf 18.30 uur ontvangen wij uw zoon/dochter graag en om 18.45 uur start een programma van theorie-en praktijklesjes.
Rond 21.00 uur bereiken we dan het eindpunt van deze avond.

* Op deze avond krijgen de leerlingen 3 lesjes. U kunt hieronder aangeven welke keuzeles uw kind in elk geval wil volgen. Voor de andere twee keuzes maken wij een planning. Wilt u daarom de keuze duidelijk aangeven op het aanmeldingsformulier! Leerlingen die kiezen voor het Groene Lyceum, krijgen een speciaal programma.

U kunt uw kind voor deze avond aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen en met een druk op de knop naar ons te verzenden. U ontvangt vervolgens meteen een automatische ontvangstbevestiging als reactie.

Let op: na verzending van onderstaand formulier ontvangt u een verzendbevestiging op het scherm, u ontvangt dus geen bevestiging per e-mail.