Opgave oriëntatieavond van 13 november 2017

In de oriëntatie op een passende schoolkeuze voor uw kind, organiseren wij voor uw zoon of dochter een oriëntatieavond op maandag 13 november 2017. Het thema is 'Groen & Doen'.

Jij bent een echte doener. Je steekt graag je handen uit de mouwen en je bent niet bang om die handen vies te maken. Jij vindt het fijn om lekker bezig te zijn en niet zoveel met je neus in de boeken te zitten. Herken jij jezelf hierin?
Kom dan op de oriëntatieavond Groen & Doen van Terra Assen op maandag 13 november van 18.30 tot 21.00 uur. Je kunt op je gemak rondkijken, krijgt verschillende vakken, kunt vragen stellen aan docenten en leerlingen… doen dus! Ook jouw ouders zijn van harte welkom!
Heb je het advies Leerweg Ondersteunend Onderwijs (LWOO) gekregen? Dan is deze eerste avond voor jou extra interessant.

Uw belangstelling voor onze school waarderen wij enorm en past ook volledig in onze visie dat breed oriënteren in het onderwijsaanbod van de regio, uiteindelijk tot een betere schoolkeuze gaat leiden.

Wij hebben deze oriëntatieavond ingericht met een interessant aanbod voor de kinderen en de ouders.
Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u graag en om 18.45 uur start een programma van theorie-en praktijklesjes voor de leerlingen en voor de ouders diverse informatierondes over sportklas,  extra hulp (dyslexie), de rol van de mentor en Groene vakken.
Rond 21.00 uur bereiken we dan het eindpunt van deze avond.

* Op deze avond krijgen de leerlingen 3 lesjes. U kunt hieronder aangeven welke keuzeles uw kind in elk geval wil volgen. Voor de andere twee keuzes maken wij een planning. Wilt u daarom de keuze duidelijk aangeven op het aanmeldingsformulier! Leerlingen die kiezen voor het Groene Lyceum, krijgen een speciaal programma.

U kunt uw kind voor deze avond aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen en met een druk op de knop naar ons te verzenden. U ontvangt vervolgens meteen een automatische ontvangstbevestiging als reactie.

Let op: na verzending van onderstaand formulier ontvangt u een verzendbevestiging op het scherm, u ontvangt dus geen bevestiging per e-mail.