Opgave oriëntatieavond van 7 december 2017

In de oriëntatie op een passende schoolkeuze voor uw kind, organiseren wij voor uw zoon of dochter een oriëntatieavond op woensdag 7 december 2017. het thema is Sport(klas) en Cultuur(klas) & Ontdek het Groene Lyceum (hGL).

Jij gaat graag de (sportieve) uitdaging aan en verlegt je grenzen. Jij bent nieuwsgierig en vindt het leuk om talenten verder  te ontwikkelen én aan anderen te laten zien. Je wilt graag van alles weten en dan ook nog het liefst waarom. Je hebt lef en bent creatief.  Dan is de Sportklas  of de richting Cultuur iets voor jou op het vmbo-groen.
Of wat dacht je van het Groene Lyceum? Dat is een zesjarige leerroute voor leerlingen met havo advies die ook graag met hun handen werken. Je sluit hGL af met een mbo niveau 4 diploma.

Meer weten?  Kom dan op de oriëntatieavond Sport, Cultuur & hGL van Terra Assen op donderdag 7 december van 18.30 tot 21.00 uur. Je maakt kennis met de school, je krijgt leuke lessen die aansluiten bij jouw interesses en… je mag natuurlijk zoveel vragen als je wilt!  Jouw ouders zijn ook van harte welkom! 

Uw belangstelling voor onze school waarderen wij enorm en past ook volledig in onze visie dat breed oriënteren in het onderwijsaanbod van de regio, uiteindelijk tot een betere schoolkeuze gaat leiden.

Wij hebben deze oriëntatieavond ingericht met een interessant aanbod voor de kinderen en de ouders.
Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u graag en om 18.45 uur start een programma van theorie-en praktijklesjes voor de leerlingen en voor de ouders diverse informatierondes over sportklas,  extra hulp (dyslexie), de rol van de mentor en Groene vakken.
Rond 21.00 uur bereiken we dan het eindpunt van deze avond.

* Op deze avond krijgen de leerlingen 3 lesjes. U kunt hieronder aangeven welke keuzeles uw kind in elk geval wil volgen. Voor de andere twee keuzes maken wij een planning. Wilt u daarom de keuze duidelijk aangeven op het aanmeldingsformulier! Leerlingen die kiezen voor het Groene Lyceum, krijgen een speciaal programma.

U kunt uw kind voor deze avond aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen en met een druk op de knop naar ons te verzenden. U ontvangt vervolgens meteen een automatische ontvangstbevestiging als reactie.

Let op: na verzending van onderstaand formulier ontvangt u een verzendbevestiging op het scherm, u ontvangt dus geen bevestiging per e-mail.