Wat ga je allemaal doen

Het Groene Lyceum

Kun jij goed leren maar hou je ook van de praktijk? Dan is het Groene Lyceum echt iets voor jou. Het Groene Lyceum is een leerroute waarbij je in zes of vijf jaar een vmbo gl/tl- en mbo niveau 4 diploma haalt. Daarmee kun je naar het hbo of starten op de arbeidsmarkt. Het Groene Lyceum, de andere route naar het hbo! Wil je meer weten over het onderwijs op het Groene Lyceum? Klik hier voor meer informatie.

Junior College

In het eerste en tweede leerjaar krijg je les op ons Junior College. Dit is een ruim en licht gebouw waar je prettig in kunt werken. Het derde en vierde leerjaar volg je in een ander gebouw aan de Werkhorst; het Groene Land. Hierdoor blijft de school voor iedereen klein en overzichtelijk.

Veel nieuwe vrienden

Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je op een kennismakingskamp. Een te gekke manier om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten te leren kennen!

Handig zeg, magister

Cijfers checken, je rooster of huiswerk bekijken, extra lesmateriaal opvragen: het kan allemaal met Magister, onze Elektronisch Leer Omgeving (ELO). Via Magister krijg je dus veel informatie voer de school en het leren. Handig zeg!

Yes, geen les!

Naast in de schoolbanken doen we heel veel andere dingen. Je doet regelmatig mee aan maatschappelijke stageprojecten. Maar we doen nog veel meer! Het hele schooljaar organiseren we allerlei activiteiten, we hebben ieder leerjaar verschillende uitstapjes, gaan op excursie en je gaat zelfs naar het buitenland. Supercool!