Wat ga je allemaal doen

HET GROENE LYCEUM

Kun jij goed leren maar hou je ook van de praktijk? Dan is het Groene Lyceum echt iets voor jou. Het Groene Lyceum is een leerroute waarbij je in zes of vijf jaar een vmbo gl/tl- en mbo niveau 4 diploma haalt. Daarmee kun je naar het hbo of starten op de arbeidsmarkt. Het Groene Lyceum, de andere route naar het hbo! Wil je meer weten over het onderwijs op het Groene Lyceum? Klik hier voor meer informatie.

VEEL NIEUWE VRIENDEN

Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je op een kennismakingskamp. Een te gekke manier om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten te leren kennen!

HANDIG ZEG, MAGISTER

Cijfers checken, je rooster of huiswerk bekijken, extra lesmateriaal opvragen: het kan allemaal met Magister, onze Elektronische Leer Omgeving (ELO). Via Magister krijg je dus veel informatie over de school en het leren. Handig zeg!

LES... EN NOG VEEL MEER!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen. Je doet regelmatig mee aan maatschappelijke stageprojecten. Maar we doen nog veel meer! Het hele schooljaar organiseren we allerlei activiteiten voor Cultureel Kunstzinnige vorming; we gaan naar de film en/of een dansvoorstelling. Verder kun je mee met excursies en je bent nu al uitgenodigd voor de jaarlijkse feestavond!