Wat ga je allemaal doen

Je leert bij ons van alles over natuur, dieren, voeding en techniek. Ook heb je de gewone vmbo vakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde en Biologie. Je zit in de schoolbanken, maar bent ook heel veel in de praktijk bezig. Lekker afwisselend dus!

Leren

Binnen het vmbo-groen kun je kiezen uit verschillende leerwegen: gl/tl, kbl en bbl. Je kunt vmbo-groen ook volgen met lwoo. Wil je meer info over de leerwegen? Klik hier. Leren doe je op verschillende manieren bij ons op school; je zit in de schoolbanken, maar bent ook veel praktisch bezig. Je bent veel buiten en gaat ook al snel stage lopen. Supercool!

Feest

Lachen en dansen met je klasgenoten, dat kan tijdens ons jaarlijkse schoolfeest! Elk jaar organiseren we ook de huisdierenshow, een feest voor leerlingen en bezoekers! Kerst en Pasen vieren we ook samen. Leerlingen helpen mee om deze vieringen te organiseren. Naast de bijzondere feesten maken we van elke dag iets moois. We beginnen ’s ochtends met een dagopening. Goed met elkaar omgaan en samen de goede dingen vieren; dat vinden we belangrijk.

Veel nieuwe vrienden

Als je naar onze school gaat, hoor je al voor het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je vier dagen op kennismakingskamp naar Schiermonnikoog. Een te gekke manier om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten te leren kennen!

Handig zeg, Magister

Cijfers checken, je rooster of huiswerk bekijken, extra lesmateriaal opvragen: het kan allemaal met Magister, onze Elektronische Leer Omgeving (ELO). Via Magister krijg je dus veel informatie voer de school en het leren. Handig zeg!

Yes, geen les!

Naast in de schoolbanken doen we heel veel andere dingen. Je doet regelmatig mee aan maatschappelijke stageprojecten. Maar we doen nog veel meer! Het hele schooljaar organiseren we allerlei activiteiten, we hebben ieder leerjaar verschillende uitstapjes, houden eens in de vier jaar een grote actie voor een goed doel, gaan op excursie en je gaat zelfs naar het buitenland. Supercool!