Open dagen! Op school of toch online?

In deze bijzondere tijd waar COVID-19 nog steeds een hoofdrol speelt worden wij wederom geconfronteerd met de nodige beperkingen in én om onze scholen. Dit brengt ook de nodige onzekerheden met zich mee voor de organisatie voor de open dagen. De sfeer proeven doe je het beste tijdens voorlichtingen en open dagen op de scholen. Dit zijn dé momenten voor aankomende scholieren om kennis te maken met een school, maar ook voor de school zelf om kennis te maken met hun aanstormende talenten. 

Een schoolkeuze maken middenin de coronapandemie? 
Dat maakt het keuzeproces extra spannend. Voor de beleving is het belangrijk voor leerlingen én ouders om de school fysiek te bezoeken. We hopen (misschien tegen beter weten in) dat een deel van de open dagen - met de nodige aanpassingen - door kunnen gaan. Uiteraard zijn wij achter de schermen al druk bezig met een alternatief online programma met creatieve oplossingen om groep 8’ers op weg te helpen bij hun schoolkeuze. 

Houd de website van onze vestgingen in de gaten voor actuele informatie over de open dagen. 

Voor nu wensen wij u namens alle medewerkers van Terra nog een mooie maand toe, met succes voor de laatste loodjes voor de kerstvakantie en hele fijne feestdagen! 

We zien u in 2022 graag terug!