Oriëntatieavonden voor leerlingen

In de oriëntatie op een passende schoolkeuze voor uw kind, organiseren wij voor uw zoon of dochter drie oriëntatieavonden

Wij hebben deze oriëntatieavonden ingericht met een interessant aanbod voor de kinderen en de ouders.

Vanaf 18.30 uur ontvangen wij jullie graag en om 18.45 uur start een programma van theorie-en praktijklesjes voor de leerlingen en voor de ouders diverse informatierondes over onze  sportklas,  extra hulp (dyslexie), de rol van de mentor en Groene vakken.

De leerlingen kunnen op hun gemak rondkijken, krijgen verschillende vakken, kunen vragen stellen aan docenten en leerlingen… doen dus! 
Rond 21.00 uur bereiken we dan het eindpunt van deze avond

Jullie belangstelling voor onze school waarderen wij enorm en past ook volledig in onze visie dat breed oriënteren in het onderwijsaanbod van de regio, uiteindelijk tot een betere schoolkeuze gaat leiden.

Hieronder staat het overzicht van de drie oriëntatieavonden:

12 februari 2019        Groen en nog veel meer …!
Je vindt het leuk om buiten bezig te zijn en staat graag met beide benen op de grond. Je houdt van de praktijk, je wilt naast groen ook aan de slag in de zorg, met booglassen, robotica, fietstechniek, voeding en nog meer? Dit kan bij ons binnen het vmbo-groen!
Heb je een havo advies maar werk je ook graag met je handen dan is het Groene Lyceum misschien iets voor jou. Je sluit je leerroute af met een MBO niveau 4 diploma.

6 december 2018      Sport & Cultuur  en Ontdek het Groene Lyceum
Jij gaat graag de (sportieve) uitdaging aan en verlegt je grenzen. Jij bent nieuwsgierig en vindt het leuk om talenten verder  te ontwikkelen én aan anderen te laten zien. Je wilt graag van alles weten en dan ook nog het liefst waarom. Je hebt lef en bent creatief.  Dan is de Sportklas  of de richting Cultuur iets voor jou op het vmbo-groen.
Of wat dacht je van het Groene Lyceum? Dat is een zesjarige leerroute voor leerlingen met havo advies die ook graag met hun handen werken. Je sluit hGL af met een mbo niveau 4 diploma.

12 november 2018    Groen & Doen
Jij bent een echte doener. Je steekt graag je handen uit de mouwen en je bent niet bang om die handen vies te maken. Jij vindt het fijn om lekker bezig te zijn en niet zoveel met je neus in de boeken te zitten. Herken jij jezelf hierin?
Heb je het advies Leerweg Ondersteunend Onderwijs (LWOO) gekregen? Dan is deze eerste avond voor jou extra interessant.