Opgave oriëntatieavond van 12 februari 2019

In de oriëntatie op een passende schoolkeuze voor uw kind, organiseren wij voor uw zoon of dochter een oriëntatieavond op dinsdag 12 februari 2019. Het thema is 'Groen & nog veel meer'.

Je vindt het leuk om buiten bezig te zijn en staat graag met beide benen op de grond. Je houdt van de praktijk, je wilt naast groen ook aan de slag in de zorg, met booglassen, robotica, fietstechniek, voeding en nog meer? Dit kan bij ons binnen het vmbo-groen!
Heb je een havo advies maar werk je ook graag met je handen dan is het Groene Lyceum misschien iets voor jou. Je sluit je leerroute af met een MBO niveau 4 diploma.  Spreekt dit jou aan?

Kom op de oriëntatieavond Groen & en nog veel meer van Terra Assen op dinsdag 12 februari van 18.30 tot 21.00 uur.  Je maakt kennis met de school en de docenten. Wij laten zien wat wij jou te bieden hebben. Je krijgt leuke lessen én leerlingen van Terra Assen laten zien waar zij goed in zijn. Groen & nog veel meer, bij Terra Assen! 

Uw belangstelling voor onze school waarderen wij enorm en past ook volledig in onze visie dat breed oriënteren in het onderwijsaanbod van de regio, uiteindelijk tot een betere schoolkeuze gaat leiden.
Wij hebben deze oriëntatieavond ingericht met een interessant aanbod voor de kinderen kinderen (deze avond is er geen programma voor de ouders).

Vanaf 18.30 uur ontvangen wij uw zoon/dochter graag en om 18.45 uur start een programma van theorie-en praktijklesjes.
Rond 21.00 uur bereiken we dan het eindpunt van deze avond.

* Op deze avond krijgen de leerlingen 3 lesjes. U kunt hieronder aangeven welke keuzeles uw kind in elk geval wil volgen. Voor de andere twee keuzes maken wij een planning. Wilt u daarom de keuze duidelijk aangeven op het aanmeldingsformulier! Leerlingen die kiezen voor het Groene Lyceum, krijgen een speciaal programma.

U kunt uw kind voor deze avond aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen en met een druk op de knop naar ons te verzenden. U ontvangt vervolgens meteen een automatische ontvangstbevestiging als reactie.

Let op: na verzending van onderstaand formulier ontvangt u een verzendbevestiging op het scherm, u ontvangt dus geen bevestiging per e-mail.