Aanmelden

Uw kind aanmelden bij Terra?

Klik hier

Welkom bij Terra VO!

Bij Terra vo kun je kiezen voor vmbo-groen, Het Groene Lyceum of Praktijkonderwijs in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Als je kiest voor Terra, dan weet je zeker dat je kiest voor een leuke school waar je niet alleen goed onderwijs krijgt, maar waar het ook nog een super gezellig is. Bij ons leer je niet alleen uit de boeken, maar ook veel buiten de school. Kies jij voor de school waar je denkt én doet?

Welkom bij Terra VO!

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten
10 maart 2023

Uw kind aanmelden bij Terra

Terra: een leuke school waar leerlingen niet alleen goed onderwijs krijgen, maar waar het ook nog eens supergezellig is. Kiest uw kind voor Terra ? Dan kunt u uw kind voor aanmelden bij de vestiging van uw keuze.

Lees verder
10 maart 2023

100 jaar Terra Eelde wordt gevierd met een re√ľnie!

Dit schooljaar viert Terra Eelde het 100-jarig jubileum. Ter ere hiervan wordt er een reünie georganiseerd voor alle oud-leerlingen, medewerkers en oud-medewerkers van Terra Eelde en al haar voorgangers.

Lees verder
10 januari 2023

Studenten van het Groene Lyceum op pad

Voor de kerstvakantie hebben alle studenten van klas 5 en 6 van het Groene Lyceum een leuke buitenschoolse activiteit gehad in Meppel. Zo zien ze ook wat er buiten de school allemaal te leren valt op het gebied van Retail!

Lees verder