100 jaar Terra Eelde wordt gevierd met een reünie!

Dit schooljaar viert Terra Eelde het 100-jarig jubileum. Ter ere hiervan wordt er een reünie georganiseerd voor alle oud-leerlingen, medewerkers en oud-medewerkers van Terra Eelde en al haar voorgangers. De reünie vindt plaats op zaterdag 15 juli 2023 in het prachtige schoolgebouw aan de Burg. J.G. Legroweg 29 in Eelde.

100 jaar groen onderwijs
Het groene onderwijs kent een lange historie in Eelde. “Wij zijn enorm trots op 100 jaar groen onderwijs in de regio. Daarom besteden we dit schooljaar op meerdere momenten aandacht aan dit jubileum. Het feestjaar werd in oktober geopend door burgemeester M. Thijsen van de gemeente Tynaarlo met het hijsen van een vlag gemaakt door één van onze leerlingen en kregen de leerlingen een presentje. Daarnaast wordt er dit schooljaar nog een leuke activiteit voor de leerlingen georganiseerd. Het feestjaar sluiten we af met een reünie op zaterdag 15 juli 2023”, vertelt Jannie Goense, afdelingsdirecteur Terra Eelde.

Oud-leerlingen, medewerkers en oud-medewerkers van Terra Eelde zijn van harte welkom op de reünie. Ook oud-leerlingen en oud-medewerkers van de voorgangers van Terra Eelde, zoals AOC Terra vmbo-groen, Elemacollege, het Onderwijscentrum voor Land- en Tuinbouw te Eelde en A.S. Planting Tuinbouwschool zijn van harte welkom.

Wil je herinneringen ophalen met oud-klasgenoten en oud-medewerkers, met je oude klas op de foto of terug de schoolbanken in tijdens een les van een oud-docent: het is allemaal mogelijk tijdens deze reünie. Ben je oud-leerling, medewerker of oud-medewerker en wil je deze dag bijwonen? Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op www.terra100.nl.