Succesvolle Terra Coppa: sportiviteit, vriendschap en verbondenheid

Met grote trots kijken we terug op een succesvolle Terra Coppa, het voetbaltoernooi tussen alle Terra VO vestigingen, dat afgelopen vrijdag heeft plaatsgevonden! De omstandigheden waren perfect: de zon scheen, de velden lagen er goed bij en de kantine was goed gevuld voor de hongerige leerlingen. Het was een dag vol sportieve prestaties, teamwork en vooral veel plezier.

Het toernooi begon 's ochtends vroeg met het omkleden zodat alle teams in herkenbare vestigingstenue ’s verschenen. Vervolgens barstte de strijd los op het veld, waarbij elke wedstrijd spannende momenten en prachtige doelpunten opleverde. Het niveau van het spel was hoog en toonde de inzet en vaardigheden van de spelers. Terra Assen ging er (ook dit jaar) vandoor met de wisselbeker. Respect voor elkaar en sportiviteit stonden voorop. Er waren momenten van vriendschap en verbondenheid, waarbij spelers van verschillende vestigingen elkaar aanmoedigden en feliciteerden. Dit is wat sport zo mooi maakt!

Speciale dank gaat uit naar Terra Winsum, die dit jaar de organisatie van Terra Coppa in handen had. Alle vestigingen waren zeer te spreken over de sportiviteit, gezelligheid en strakke organisatie. We kijken terug op een geslaagde dag en zien uit naar volgend jaar. Dan is Terra Eelde aan de beurt om het toernooi in goede banen te leiden.